29. toukokuuta 2014

TVA

Niin vain Hutista tuli myöskin TVA :) Oltiin tänään Alavudella kokeessa. Tuomarina tässäkin kokeessa Jaana Tala. Liikkeet tehtiin taas normijärkässä ja ruudusta poikki.


Istuminen (10): Tämä hyvä.

Makuu (8): Huti tuntui käskytystä odotellessa tosi tahmealta. Sain sen kuitenkin ekalla käskyllä maahan vaikka olikin hidas. Kun siirryttiin takaisin koirien sivulle tiesin jo Hutin olemuksesta, että se nousee naapurin käskyllä :P tästä -2p... Muuten olis ollu hyvä makuu. Oli suorassa ja kaikkee :D

Seuruu (9): Huti oli ehkä hitusen rennompi nyt kuin viime kokeessa ja saatiinkin puoli pistettä enemmän nyt samalta tuomarilta :)

Zeta (0): Järkkä oli I-M-S. Istumisen teki kun käskytin kunnolla, maahanmenossa ja seisomisessa taas kimitin käskyt niin, että ihan turha toivo, että Huti olis ne tehnyt.

Luoksetulo (9): En oikein tiiä miltä tää näytti, mutta ekaa kertaa Huti tuntui rennolta luoksetulossa ja oli hyvin kuulolla ja suoritti liikettä. Hyvät pisteet saatiin, koska tässä tuli kyllä varmaan pieni törmäys ja ehkä jopa pieni äänikin (?).

Ruutu (9): Muuten hyvä ruutu, mutta etutassut jäi ruudun etureunan ulkopuolelle. Korjaus onnistui kuitenkin hyvin, joten saatiin vielä kivasti pisteitä.

---------------------

Ohjattu (9): Muuten ihan ok, mutta ripeämminkin se pääsisi ja tässä tuli ihan selkeä törmäys ja ääni... :/

Metalli (8): Jäi ihan hetkeksi seisoskelemaan kapulalle, mutta toi kuitenkin. Hampaat irvessä ja tiukasti ravilla, mutta perille tuli. Ainakin vajaa pa, jos ei haukkuakin...?

Tunnari (8,5): ihan ok työskentelyä kapuloilla. Kävi kyllä ringin läpi ainakin 2 kertaa. Törmäys ja ääni :/

Kaukot (9,5): Muut hyvin, mutta se S-I kusee vieläkin. Liikui vissiin silti vähän vähemmän kun 2 viikkoa sitten kun nyt tuli miinusta vaan 0,5 p ;D

Lopputuloksena 259,5 p, ykköstulos, luokkavoitto ja TVA!!!! :D



Huti oli enimmäkseen ihan kivan tuntuinen ja teki hyvin hommia. Tiettyjä juttuja pitää vielä treenata, jotta saan sen vielä paremmin keskittymään minuun ja liikkeisiin. Ja tuolle törmäämiselle ja sivupomppuhaukulle pitää kyllä nyt ruveta tekemään jotain. Ihan turhia pistemenetyksiä tulee ja vieläpä niin monessa liikkeessä.

2 kommenttia: