15. kesäkuuta 2013

Yhteiset koetreenit Laitsikalla (vk 23)

Keskiviikkona pidettiin tokoryhmien yhteiset koetreenit Laidunalueen hiekkakentällä. Vaikka osallistujia ei ollutkaan niin kauheasti, niin tehtiin kuitenkin 2 vierekkäistä kehää ja me kokeiltiin Hutin kanssa ekaa kertaa tehdä kaikki liikkeet kahdessa erässä.

Huti oli tosi huonon tuntuinen heti alusta alkaen. Ei ollut oikein hyvä fiilis mennä kehään.

Paikkis: Huti oli tosi keskittymättömän oloinen eikä mennyt ekalla käskyllä maahan ja toisellakin oli kovin nihkeä. Muuten kait ihan ok. Tehtiin istuminenkin ja se oli ihan hyvä.


Kehä 1:


Seuruu: Huti tuntui tosi ahdistuneelta ja keskittymättömältä. Kaikki askelsiirtymät ja käännökset oli epätarkkoja. En pystynyt itsekään keskittymään omaan tekemiseeni, joten koiralla oli senkin takia hankalaa.

Istuminen: Istui, mutta todella hitaasti ja nihkeän näköisesti. Ja kääntyi hieman mun perään kun menin taakse.

Luoksetulo: Tää oli kans aika huono. Pystyisi tekemään paremminkin. Viimeisen pätkän jälkeen tuli epävarmana suoraan sivulle ja jäi kuitenkin tosi vinoon :(

Tunnari: Tää oli ehkä ainut hyvä liike. Ei oikeestaan mitään moitittavaa. Sivulle siirtyminenkin oli kunnollinen.


Kehä 2:

Ruutu: Lähti kyllä hyvällä vauhdilla ja määrätietoisesti ruutuun, mutta ei löytänyt itse oikeaa paikkaa eikä myöskään regoinut mun "top"-käskyyn vaan valui ruudusta ulos. Uudella "ruutu"-käskyllä käveli nenä maassa ruudun sisälle niin sain käskytettyä maahan ja jatkettua liikettä. Odotti ruudussa ihan hyvin, mutta ois varmaan saanut tulla ripeämminkin sivulle. Mutta videolta katottuna loppuseuruu oli ihan kivan oloista.

Hyppynouto: Lähti ihan ripeesti kapulalle ja paluukin oli ihan reipas, vaikkakin hitaampi ku meno. Luovutus oli vähän ruma törmäyksen takia, mut loppuperusasento oli hyvä.

Metalli: Nosti kapulan ihan ripeesti, mut palautus oli vaikee. Pää oli ihan kenossa ja ahisti. Sylkäisi kapulan maahan heti kun tuli mun luo. Nostin kapulan ite ja käskin sivulle.

Kaukot: Jumitti heti ekan istumisen. Kun ei noussut toisellakaan käskyllä, niin menin lähemmäksi jolloin nousi ylös ja jatkettiin siitä seisomisella joka oli hyvä. Ma myös hyvä. Seuraavassa seisomisessa liikutti toista takatassua vähän :( ja valui sen jälkeen maahan :((. Nostin uudestaan ylös ja siitä taka. Siinä tietenkin veti takajalat alleen.

Vähän jäi paska fiilis tästä, mutta eiköhän tää tästä paremmaksi muutu. Joskus on näitä huonompia treenejä ja jotain me tästäkin opittiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti