24. kesäkuuta 2013

SM-kenraali (vk 26)

Meillä oli sm-joukkueen treenivuoro Laidunalueen nurmella sunnuntaina. Kun lääniä kerran riitti, niin väsättiin vierekkäin kaksi kehää ja tehtiin kukin enempi vähempi kokeenomaista settiä. Me tehtiin Hutin kanssa vielä vikaa kertaa kokeenomaisesti kaikki liikkeet läpi.

Paikkis: oma valmistautuminen oli taas surkeaa, joten koira tuntui aika nihkeältä. Meni kuitenkin maahan ekalla käskyllä vaikka tehtiinkin evl-käskytyksellä. Maahanmeno oli kuitenkin tosi hidas ja epävarma. Pysyi kuitenkin hyvin ja nousi hyvin ylös. Odotti myös todella innokkaasti ja pitkään, että kaikki koirat saatiin ylös, ennen vapautusta. Tästä palkkasin kunnolla kisumisulla :)


KEHÄ1:

Seuruu: Aika nihkeetä ja otti paljon häiriötä ympäriltä. Käännökset ja sivuaskeleet oli vinoja :(

Luoksetulo: Muuten olis voinut olla ihan hyväkin, mutta sössin itse huonolla käsimerkillä ja huti valui epävarman näköisenä stopissa. Maahanmenokin oli hidas kun otti vähän itseensä huonosta stopista. Pa vajaa..

Hyppynouto: Tää oli ihan iloinen ja muuten ok, mutta törmäsi todella rumasti ja taisi vielä hakahtaakin sivullessirtymisessä :O

Tunnari: Ihan ok. Siistiä työskentelyä ja rauhallisella laukalla molempiin suuntiin. Piti kyllä kapulaa taas niin huonosti, että ihme ettei nyt tippunut. Varmaan tässäkin vajaa pa...


KEHÄ2:

Ruutu: Meni ruutuun, maahan ja tuli sivulle joten olen tyytyväinen :D Ruutu oli lähellä kehänauhaa ja vieressä oli vielä luoksetulon merkit, mutta Huti löysi silti tiensä ruutuun. Sivulletulo itessään oli ihan hyvä, mutta pudotti kontaktin muutaman askeleen jälkeen.

Istuminen: Tosi hidas ja epävarma, mutta istui kuitenkin.

Metalli: Tää oli hyvä!! Ei nyt mikään super, mutta ihan asiallinen nouto. Kerrankin se otti kapulan kunnolla suuhunsa ja kantoi sitä ihan kelvollisesti. Ainut ongelma oli, ettei irrottanut ekalla "kiitos"-käskyllä... Ja varmaan se pa oli edelleen tietty vajaa.

Kaukot: Pysty tekemään vaikka jälkimmäiseen seisomiseen tarvitsi kaksoiskäskyn ja kääntyi joka vaihdossa vähän vasemmalle, niin että oli lopuksi ihan sairaan vino.

Ei jäänyt mikään ihan kauheen mahtava fiilis tästä kenraalista, mutta yritän olla tyytyväinen kuitenkin, sillä tuollaisella surituksella ei olisi kuitenkaan tullut yhtään nollaa. Ja itseasiassa Huti tuntuu nykyään oikeassa kokeessa paljon paremmalta kuin näissä koetreeneissä (en pysty itse keskittymään kunnolla omaan tekemiseeni), joten toivoa sopii, että viikonloppuna menee kuitenkin ihan hyvin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti