8. huhtikuuta 2019

Eka voittajan rallykoe

Ilmotin Hutin Ilmajoelle rallykokeeseen 6.4, vaikka tiesin kyllä, että ei olla vielä ihan koevalmiita. Ei olla tehty juurikaan muuta kuin sitä okean puolen seuruuta.

Koepaikalla sitten rupesin opiskelemaan rataa ja huomasin, että siellä on ainakin pari sellaista liikettä, mitä ei olla harjoiteltu ollenkaan. Koepaikalla treenaus ei ihan riittänyt ja molemmista liikkkeistä otettiin kympit. Lisäksi oikean puolen seuruu ei ollut vielä riittävän vahva ja Huti yritti jokaisessa käännöksessä vasemmalle puolelle ja näistä kerättiin yhteensä kolme kymppiä.

Vaikka vähän harmittikin, että oltiin niin huonoja, niin sain tästä kokeesta kyllä tosi paljon hyötyä. Tajusin, että meillä on vielä aika paljon tekemistä sen oikean seuruun kanssa ja treenejä pitää ehkä jotenkin vaikeutta, että osaaminen menisi seuraavalle tasolle. Ja opin nyt todellakin kantapään kautta ne uudet liikkeet! Tuomari vielä selitti tosi tarkasti mulle miten ne peruutusaskeleet pitää tehdä ja nyt tiedän täsmälleen mitä meidän pitää harjoitella. Hutille peruuttaminen ei oo ongelma kunhan itse pysyn pystyssä ja pystyn askeltamaan edes jotenkin sujuvasti samalla kun lasken niitä askelia. Myös molemmat vasempaan kyltti meni meillä kokeessa pieleen, kun ei oltu sitä etukäteen harjoiteltu ja siihenkin tuomarilta tuli hyvät vinkit, että mikä tässä liikkeessä on oleellista. Nyt on kova treeni-into päällä ja ruvetaan näitä juttuja treenaamaan heti kun tää takatalvi tästä hellittää :D

Laitan tähän tämän surkean räpellysvideonkin ihan vaan opiksi itselleni :)

Surkealaatuinen kuva radasta



Tuomarin kommentiksi saatiin tällä kertaa, että: "kun saat kopioitua vasemman seuruun oikealle puolelle, ratasuorituksesta tulee mahtava!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti