31. heinäkuuta 2015

Tärkeintä ei ole voitto, vaan hieno paita!

Meillä oli eilen ihan huiput kokeenoimaiset tottistreenit meidän seuran omalla kentällä Lapualla. Kentällä pyöri koko ajan kaksi paria ja laukauksia ja käskytyksiä tuli kivasti vähän samaan malliin kuin sitten itse kisassakin. Hutilla oli oikein hyvä fiilis eikä se reagoinut häiriöihin mitenkään. Kokeilin varmaan ekaa kertaa johonkin sataan vuoteen, että osaako se vielä jäävät ja tulla eteen istumaan kapulan kanssa ja ilman. Osasihan se. Hyvä! Ainoa juttu mikä jäi vielä mietityttämään oli melkoinen kapulan kyyläys heitossa. Perse taisi olla maassa vielä nyt, mutta tätä pitää varmuuden vuoksi vielä ehkä vähän treenata. Ja sitten se samperin paikkis! Voi saakeli! :D Pyysin Hutille kyttääjän tähän, että pääsen heti sanomaan, jos mokaa. Ja mokasihan se >:( Tajusi vaan itsekin mokansa ja meni niin nopeasti takaisin maahan ettei avustajakaan ehtinyt edes sanoa mitään. Noh, ehkä jotain on sitten mennyt jakeluunkin kun kerran korjasi itse :) 

Treenin päätteeksi ihana Minna tuli tuomaan meille kaikille maailman hienoimmat joukkuepaidat <3 Selässä lukee kaikilla sukunimi, kisanumero ja oma teksti koiran mukaan. Hutin teksti on: "Never miss a beat". Jotta tässä kisassa ei sitten tehdä huteja! ;)

Meidän piti ottaa meistä joukkuekuva hienoissa uusissa paidoissa, mutta innostuttiin vähän ja lopulta saatiin kasaan kokonainen video! :D


Hyvä meijän tiimi! :)

Täältä me tullaan ja tervetuloa tänne ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti