8. tammikuuta 2015

Uus vuosi ja uudet tavoitteet

Nyt on taas se aika vuodesta kun voi palata vuoden takaiseen postaukseen ja katsoa mitä viime vuonna piti saada aikaan ja miten hyvin siinä onnistuttiin. Ja sitten miettiä tulevaisuutta ja asettaa sopivia tavoitteta tälle vuodelle.


Tälläisiä juttuja kirjoittelin viime vuonna...

Haku
Tavoitteena KVA ja osallistuminen SM-kisaan (mikäli sellainen järjestetään...). Myöskin piirinmestiksiin pyritään osallistumaan ja jos aikatauluihin sopii, niin rotumestaruuteenkin voitais mennä.


KVA saavutettiin ja sen myötä päästiin osallistumaan myös SM-ksoihin, jotka järjestettiin Jokelassa. Ihan hyvä etten asettanut mitään tulostavoitetta SM-kisalle, sillä tällä kertaa ei saatu mitään tulosta. Pelkkää hyvää kokemusta XD

Piirinmestiksiin osallistuttiin ja tänäkin vuonna tultiin toiseksi. Rotumestaruuteen ei valitettavasti päästy, koska se oli juuri viikkoa ennen tokon SM-kisaa ja Hutilla oli tuolloin vielä tassussa se haava :(

Toko
Sama kuin haussa eli valionarvo ja osallistuminen SM-kisaan. Myöskin pm ja rm-kisojen osalta samat suunnitelmat. Katsotaan mitä ehditään :)


Tässä ihan sama homma kuin haussakin. Valionarvo saavutettiin ja SM-kisoihin osallistuttiin, mutta surkea kolmostulos sieltä. Tokossa taasen piirinmestikset jäi väliin, mutta rotumestaruuteen päästiin. Rotumestikset pidettiin Pieksämäellä marraskuussa ja siellä sijoituttiin toiseksi ihan hyvällä ykköstuloksella. Kelpieitä osallistui tänä vuonna ko. kisaan hurjat kolme kappaletta :)



Agility
Tässä lajissa yritän ryhdistäytyä sen verran, että kisataan ainakin parit kisat ja katsotaan millä mallilla me oikeasti ollaan.


Aluksi meinasin kirjoittaa, että tätä tavoitetta ei saavutettu lähellekkään, mutta itseasiassa saavutettiinhan me :) Tai en kylläkään minä, mutta Huti :D Melkein koko vuosi oltiin poissa agilitykentältä, mutta ihan vuoden luopussa Huti pääsikin Heidin ohjaamana uudestaan aksaamaan. Ja parit kisatkin tuli käytyä. Yksi luva on plakkarissa ja voidaan ehkä todeta, että Hutin aksataso on ihan hyvällä mallilla. Keppeihin on tullut hurjasti varmuutta lisää eikä keinukaan ole mikään ongelma (kuten olin kuvitellut). Huti menee jo ihan sujuvasti rataa, joten sen kanssa voi ihan hyvin nyt kisata.


 

Entäs sitten tänä vuonna?

Haku & toko
Haussa ja tokossa molemmissa yritän päästä osallistumaan sekä SM-, rm- että pm-kisoihin. Tärkeimmät tavoitteet tälle vuodelle on tehdä molemmissa SM-kisoissa hyvät ja ehjät Hutin tasoiset suoritukset ja sen myötä toivottavasti myös ykköstulokset.

Viime vuonna oltiin sekä rm- että pm-kisassa toisia, ihan hyvillä ykkösillä. Se ei niinkään harmittanut, että jäätiin toiseksi, vaan se että Huti ei tehnyt kummassakaan kisassa niin hyvää suoritusta kuin mihin se pystyisi. Siispä tavoitteena on tänä vuonna treenata kunnolla ja oppia valmistautumaan kokeeseen paremmin ja saada koira näyttämään siellä parhaan puolensa. Sen onnistuessa tulee varmasti ne ykköstuloksetkin.

Agility
Agilityssä ollaan niin alussa, että mitään arvokisoja ei tavitse ajatella vielä pitkään aikaan eikä edes valioitumista. Mutta jos noustaisi kolmosluokkaan...? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti