2. tammikuuta 2015

Agikisat Vau:lla

Vau järjesti ykkösille kaksi agikisaa 28.12. ja mun joululomareissuni sattui sopivasti samoille hoodelle (ihan tossa 80 km päässä...), niin ilmoitin tietenkin Hutin kyseisiin kisoihin. Sopivasti kävi vielä niin, että Heidikin hengaili samalla suunnalla (oikeasti ihan lähellä :), niin saatiin Hutille vielä ohjaajakin.

Huti ei ole tainnut montaa kertaa treenata niiden edellisten kisojen jälkeen, joten oli aluksi vähän pihalla koko hommasta, kun käytiin harkkaesteillä ennen ekaa rataa. Oli vähän keskittymätön ja haikaili ehkä vähän enemmän mun perään, kuin omalla hallilla ollessa. Lähdössäkin Huti etsi mua yleisön joukosta, mutta lähti kuitenkin Heidin mukaan. Alku vähän takkuilli ja radalta tuli hylky. Loppua kohti Huti kuitenkin paransi kivasti ja alkoi innostua siitä radan menostakin.

Seuraavalla radalla Huti oli jo paljon keskittyneempi ja oli enemmän menossa tekemään agilityä. Ja hyvin se rata menikin! Muuten puhdas rata, mutta puomin ylösmenolta vitonen. Huti oli kuitenkin tuloksen tehneistä koirista nopein ja sijoittui toiseksi.

Ja vauhtia tulee varmasti vielä paljon lisääkin kunhan Huti saa enemmän kokemusta ja varmuutta. Ja jotta sitä kokemusta ja varmuutta saataisi, niin katselin meille muutamat kisat tuohon tammi-maaliskuulle. Ja nyt ohjaan sitä jatkossa varmaan itse, kun tammikuun alusta alkaen pääsen Hutin kanssa treenaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti