6. syyskuuta 2013

Keskiviikon koetreenit (VK 36)

Treenattiin laidunalueen hiekkiksellä valmennusryhmän kanssa ja teemana oli koetreenit. Me ei olla Hutin kanssa viime aikoina juuri tokoa treenattu, joten montaa liikettä ei ollu mitä olis voinu tehdä. 

Paikkis: Huti meinasi mennä maahan naapurin käskystä. Näitä pitää siis treenata lisää. Ja katsoo edelleen musta poispäin kun palaan. Nyt otin näkysväst namia taskusta ja kehuin palatessa. Sitä pitää tehdä nyt kuurina hetken aikaa.

Istuminen: Muuten hyvä, mutta sama pälyily poispäin kuin makuussa kun palaan. Tein tässä saman kuin makuussakin.


Tunnari: Reagoi selvästi omaan, mutta ei pystynyt ottamaan heti, vaan tarkisti vielä huolellisesti viereiset. Tulee aika hitaasti ja epävarmasti mua kohti. Toi kuitenkin oikean eikä koskenut vääriin, joten en ole tästä huolissani. Vino loppu pa.

Ohjattu: Ihan hirveän varmalta ei vielä merkillemeno näytä. Huti kyllä tuijottaa vasenta kapulaa samalla kun menee merkille. Suoritti kuitenkin liikkeen ihan oikein, vaikka on vielä melkoisen mietteliäs ja hidas. Mutta eiköhän se siitä varmuuden myötä. Vino loppu pa.


Kehääntulo ja liikkeiden välit: Huti oli kokonaisuudessaan kuitenkin ihan hyvällä fiiliksellä. Tuli hyvin sivulle ja aloituspaikkaan ja vastasi kehuihin hyvin (vaikka pakkasinkin sen myös oikeasti).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti