4. toukokuuta 2013

Vapputreenit (vk 18)

Vappuna meillä oli valmennusryhmän omat koetreenit. Kaikki teki 2-3 kolme liikettä. Hutin ohjelmistossa oli seuruu, tunnari ja kaukot.

Seuruu: Tää oli ihan superhyvä Hutiksi. Kontakti pysyi paremmin ja koira tuntui avoimemmalta. Teki suuren osan siirytmistä ja käännöksistä hyvin. Sivuasekeleet vasemmalle oli vaikeimpia ja niissä tuli ihan vähän ääntäkin. Myöskin siinä alkoi keittää kun tuli monta sivua peräkkäin. Huti nousi jo sivu käskyllä ylös ja vinkui vähän. Ja oikkeelle-seis käännösten jälkeen jäi auki. Mut asenne oli nyt hyvä ja korjattavaa oli vain kohtuullisesti :)

Tunnari: Ihan nätti tunnari. Vähän iloisemmin ja reippaamminkin on palauttanut, mut muuten hyvä. En tiedä vaikuttiko koiraan mun reaktio kun liikkuri nosti peukalon ylöspäin kun koira otti oman. Tälläisestä ei oltu sovittu etukäteen, joten säikähdin, että tuo väärän :D Eteentulossa taisi muuten törmätä aika rumasti. Pa ei kuitenkaan jäänyt vajaaksi.

Kaukot: Kaukot ei onnistunu :(  Järkkä oli S-I-S-M-I-M. Oikeesti liikkuri yritti ilmeisesti käskyttää meille S-I-M-I-S-M järkkää, mutta me ei oikein ymmärretty toisiamme :D Huti teki ekan seisomisen ihan hyvin ja istumisen teki väärällä tekniikalla joten tuli vähän eteen. Sitte käskin uudestan seisomaan ja mietin itekin, että mikä tässä on nyt pielessä. En tiedä johtuiko pelkästään siitä, että Huti meni tosi epävarmaksi ja valui kokoajan istumaan seisomisesta. M-I-M meni ihan ok tekniikalla, mutta lopun pa:n ennakoi :((

Siis 2/3 liikettä hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti