16. helmikuuta 2013

Koko Voittaja läpi ekaa kertaa

Tänää oli tokoryhmien yhteiset koetreenit ja me tehtiin ekaa kertaa koko voittaja läpi. Huti tuntui heti ihan erilaiselta ku mua jännitti jo kotona, että mitä tästä oikein tulee. Huti oli läpi suorituksen melko jähmee, mutta pystyi kuitnekin tekemään kaikki liikkeet suhteellisen virheettömästi. Vauhti vaan puuttui ja ilme oli vähän ikävä...

Seuraaminen: Aika nihkeen tuntusta, mut piti ittensä enimmäkseen ihan hyvin mun lähellä. Erityisesti täyskäännöksissä se jäi jälkeen ja yhden vasemmalle käännöksen se teki tosi huonosti kun kontakti putos suoralla just ennen käännöstä. Mut yleinen nihkeys oli se suurin ongelma kuitenkin.

Istuminen: Istui! :D Pysähdyksen katta kyllä, mut teki kuitenkin selkeen istumisen.

Luoksetulo: Meni tosi hyvin maahan ja odotti nätisti. Lähti ihan iloisesti liikkeelle. Stoppi oli aika huono. valui jonkun verran, mutta pysähtyi kuitenkin. Maahanmeno on myös vähän hidas, mutta regoi mun mielestä hyvin käskyyn. Törmää eteentulossa, mutta perusasentoon siirtyminen oli hyvä.

Ruutu: Bongasi ruudun hyvin ja lähti sinne ihan määrätietoisesti. Vauhti oli silti Hutiksikin aika hidas. Ei reagoinut stopiin ja maahanmeno oli vähän jähmee. Haisteli kun kevelin kohti. Loppu ihan ok, mutta siitäkin puuttui asenne..

Hyppynouto: nyt pysyi hyvin paikallaan heiton aikana ja otti itse kontaktia. Lähti ihan iloisesti kapulalle, mutta tuli ravilla takaisin koko matkan.

Metalli: tein tän pikku-kapulalla js mun mielestä se piti sitä paremmin suussaan. Palautus oli kuitenkin tooosi nihkeä.

Tunnari: Tää oli ihna ok vaikka palautus oli taas nihkeä. Meni yhden kapulan verran oman yli ja palasi heti takaisin ja lähti tuomaan.


Kaukot: Järkkä oli (I-S-M-S-I-M): Eka istuminen oli vähän nihkeä ja vajaa. seiso ihan ok ja maahan mennessään siirsi takapäätä ihan hiukan taaksepäin. Seisominen taas ok ja istumisessa veti takajalat alleen. Teki siis kaikki vaihdot just niin hyvin kun osas. 

Oon erittäin tyytyväinen siihen, että Huti pystyi suorittamaan noinkin virheettömästi kaikki liikkeet vaikka se oli melkoisen ahdistuneessa tilassa, mutta toisaalta harmittaa, että se kokee nuo tilanteet noin ikävinä :( Mun pitää alkaa nyt treeneissä keskittyä paljon enemmän noihin vapautustilanteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti