6. helmikuuta 2013

Helmikuun kommenttitreenit

Tänään oli valmennusryhmän "keskiviikon kommnettitreenit" eli kokeenomaiset, jossa kaikki kirjoittavat toisilleen lapuille yhden plussan ja yhden miinuksen jokaisesta liikkeestä. Tällä kertaa en arponut Hutin liikkeitä, koska halusin kokeilla nyt tiettyjen liikkeiden toimintavarmuutta. Setissä oli seuraavat liikkeet:

Ruutu: Bongasi ruudun hyvin ja lähti sinne hyvällä vauhdilla. Etsi ehkä vähän kosketusalustaa eikä reagoinut pysäytyskäskyyn kunnolla. Pysähtyi kuitenkin lopulta ruudun sisään ja meni nihkeästi maahankin yhdellä käskyllä. Pientä nuuskimista maassa, mutta pysyi hyvin paikallaan. Loppukin kait ihan kelvollinen.

Vauhdista saatiin plussaa ja eniten kritiikkiä tuli juuri huonosta stopista.

Metalli: Ei pysty vieläkään olemaan paikoillaan heiton aikana vaan hilaa itseään hitusen eteenpäin. Lähti hyvin kapulalle, mutta nosto ja palautus oli karmeita. Tuli kuitenkin loppuun asti ja taisi tehdä ihan kelvollisen sivullessiirytmisenkin(?).

Nästä sanottiin myös kommenteissa.

Tunnari: Tää oli ihan superhyvä! :) Huti tuntui varmalta ja luotettavalta. Meni iloisesti kapuloille ja haisteli nätisti ja toi pureskelematta. Palauttaa kylläkin ravilla, mutta se ei nyt tässä kohtaa ole suuri ongelma. Tämä toimi vieläpä näin hyvin metallin jälkeen.

Kommenteissa oli mm:
+ hieno kokonaisuus
+ täsmällinen haistelutyö
+ hyvä ja rauhallinen suoritus
+ superhieno oma
- palautusvauhti
- palautus ravilla
- (ripaus lisää vauhtia?)

Kaukot: Järkkä oli muistaakseni I-S-M-S-I. Huti teki vikaan seisomiseen asti hyvin ja lähti sitten itsenäisesti tarjoamaan istumista ennen käskytystä ja tuli siinä reilusti eteenpäin. Siihen asti teki hyvin.

Kommentit:
+ hyvä tekniikka
+ rauhallinen ja selkeä käskytys
+ siistit vaihdot
- 1 Hutin oma vaihto
- alun jätössä ohjaaja nyökkää koiran maahan
- ennakoi + etenee S-I

Nyt tuli ekaa kertaa sellainen kunnollinren setti ettei mikään mennyt nollille! Ja mukana oli vieläpä kaikkia vaikeita liikkeitäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti