24. helmikuuta 2015

Lempäälä 21.2.2015

Käytiin Lempäälässä agikisailemassa. Nollia ei tullut tälläkään kertaa, mutta sitä kuuluisaa hyvää kokemusta ja vähän palkintojakin kyllä tuli, joten kyllä kannatti lähteä :)

Ekalla radalla ajauduin ihan kiinni esteeseen, johon olin suunnitellut takaaleikkauksen. No ehän sellainen takaaleikkaus sitten enää onnistu ja Huti kääntyi väärään suuntaan, josta sitten yritin tuuppia sitä vastakkaiseen suuntaan putkeen. Ja sitten olikin taas hirveä kiire ja rynnin kepeille niin, että ohjasin Hutin aloittamaan kepit väärin. En korjannut niitä, joten siitä hylly. Tätä lukuun ottamatta ihan hyvä rata muuten.

Toisella radalla mokasin vain yhden ihan pienen jutun. Helppo kohta, jossa koiran piti putken jälkeen hypätä hyppy ja mennä uudestaan putkeen. En katsonut Hutia kun se tuli putkesta ulos, oletin vaan että kyllähän se sen hypyn hyppää, mutta menikin tietysti siitä ohi, kun oma ohjaus oli jo kohti seuraavaa putkea. Hyvä, että kävin kuitenkin korjaamassa sen hypyn, koska saatiin kuitenkin tulos ja sijoituttiin sillä kolmanneksi :) Ja tästä korjauksesta huolimatta Huti oli radan nopein koira! :)



Palkintojenjaossa tuomari kysyi, että oliko se sun koira, jolla oli ekalla radalla ihan sikamakee juoksupuomi? :D Olin vähän että häh?!? Mun koiralla makee puomi, mitä!??!!? Sitten mietin, että niin, no voihan se meidän pysäytyskontakti, josta annan Hutin nykyään juosta läpi, niin näyttää hyvältä juoksukontaktilta :D Kiittelin vaan kiltisti enkä sitten ruvennutkaan selostamaan, että oikeasti Hutilla on periaatteessa niiku pysäytyskontaktit, mut ne on nii huonot, että annan sen josta läpi... :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti