23. heinäkuuta 2014

Taas kauluri kaulassa

Ei sitte treenata tätäkään SM-kisaa varten... Kisaan on aikaa n. 2 viikkoa ja Hutilla on taas tassussa haava. Edellisen kisan doupingtestin tulokset eivät ole vielä edes tulleet kun ollaan jo taas samassa tilanteessa. Tällä kertaa ei tosin ole tarvetta millekään varoajalliselle lääkkeelle edes, eikä douping ole se suurin murhe, vaan se, että taas joudutaan menemään kisaan ilman kunnollista valmistautumista.

Esineruutu on edelleen epäkunnossa ja tottiksessa on pari juttua mitkä ei vielä toimi. Ja myöskin haussa on ongelmia ja viimeinen treeni oli ihan kauhea. Tehtiin koko voittajaluokan rata läpi kisamaisesti meille vieraassa maastossa ja eri porukassa, missä yleensä treenataan. Sattuneista syistä koko treeni oli yhtä katastrofia. Sain Hutin ihan todella epävarmaksi eikä hommasta tullut mitään. Yksi maalimieskin jäi metsään...

Tiedän kyllä, että Huti osaa ja pystyy tekemään hyvän suorituksen sekä haussa että tottiksessa (ja kyllä se esineruudustakin edes kaksi esinettä tuo ;), kunhan vain itse hoidan omaan osuuteni. Tällä hetkellä vaan tuntuu siltä, että en pysty siihen.. Ja tuo tassuhomma ei nyt kyllä auta yhtään asiaa. Toisaalta tuntuu, että en haluaisi lähteä koko kisaan, mutta samalla tuntuu myös, että en halua missään nimessä olla menemättä. Se on tilaisuus ja mahdollisuus, josta meille on varmasti hyötyä tulevaisuudessa, vaikka nyt menisikin kaikki päin persettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti