12. tammikuuta 2013

Koetreenit hallin avajaisissa

Tänään oli IKKJ:n uuden hallin avajaiset ja samalla tokoryhmien yhteiset koetreenit. Paikka ei ollut uusi vaan ollaan ehditty reenata hallissa jo kahteen otteeseen aikaisemmin. Häiriötä sen sijaan oli paljon joten tilanne oli hyvin lähellä oikeaa koetta. Huti oli paikkikseen mennessä niin jäässä, ettei reagoinut edes vapautukseen kun meidät kutsuttiin kehään. Rivissä kyyläsi kaikkea mahdollista ja vaikka käskyllä sain sen ottamaan kontaktin, niin se ei siltikään keskittynyt minuun yhtään. Arvasin jo ettei mene ekalla käskyllä maahan. Muuten paikkis oli suht hyvä. Oli jossain vaiheessa heilutellut pyllyä vieruskaverille, mutta pysyi kuitenkin paikoillaan.


Sitten liikkeet. Paikkiksesta viisastuneena virittelin Hutin huomattavasti huolellisemmin ennen kehäänmenoa. Huti leikki ihan hyvin ja oli vaan sellanen semijähmee.

Seuruu: Oli ihan ok. Kontakti ei varmaan pitänyt ja välillä meni luimistellen, mutt pysyi hyvin mukana kaikissa käännöksissä. Tähän pitäis saada vähän parempaa virettä mukaan jatkossa. Kaikki askeleet ja käännökset ja temponvaihtelut menee nyt jo ihan ok.

Liikkeestä istuminen: Ei istunut. Lähti jo liikkeelle sellaisessa koomassa, ettei ollut mitään toivoakaan.

Luoksetulo: Ihan hyvä. Tästä on tullut ihmeen toimiva liike. Asennetta sekä luoksetuloon että stoppeihin voisi saada lisää, mutta tää on ihan hyvällä mallilla. Edestä sivulle siirtymiä pitää treenata lisää, jäi nytkin vajaaksi.

Ruutu: Lähti ihan innokkaasti liikkeelle, mutta alkoi hidastella oikein kunnolla lähempänä ruutua. Löysi kuitenkin tiensä ruutuun ja sain jotenkin pysäytettyäkin sen sinne. Maahan käskyllä meni istumaan ja varmaan kolmannella käskyllä meni maahan. Loppu kait ihan ok. Ruutuun tarvitaan paaaaaljon lisää päämäärätietoisuutta. Paljon pitkältä matkalta pallolle juksuja.

Kaukot: Eka vaihto oli seisominen. Reagoi hyvin käskyyn vaikka olikin vähän nihkeä. Palkkasin siitä hyvin ja lopetettiin siihen.


viidestä liikkeestä ainakin kaksi nollille. Lasi on kuitenkin puoliksi täynnä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti